Web Design & Hosting

SC CIA SA ofera servicii profesionale de web hosting si web design. Fie ca vreti sa va creati primul website, fie ca detineti deja unul, noi va putem ajuta sa folositi de aceasta piata mondiala, Internetul, pentru ca afacerea dvs. sa prospere si sa va aduca satisfactii.
In cazul in care cautati servicii web profesionale, cautarea dvs. a luat sfarsit. Echipa noastra poate realiza orice proiect din domeniul web design, promovare - optimizare web, si impreuna cu serviciul de gazduire(hosting), aveti la dispozitie un intreg pachet de servicii profesionale numai pentru afacerea dvs.

Succesul unei afaceri pe internet consta in a avea un website functional si uspr de folosit, care beneficieaza de web design atragator ce ofera un impact deosebit asupra vizitatorilor. Prezenta pe Internet poate genera nenumarate oportunitati de afaceri internationale pentru compania dumneavoastra.

Servicille de promovare respectiv optimizare oferite de firma SC CIA SA, propulseaza site-ul dvs. pe primele pagini ale principalelor motoarelor de cautare, atragand astfel un numar mare de vizitatori care inseamna totodata un numar mai mare de potentiali clienti .

Printr-un web site puteti prezenta firma si oferta clientilor din intreaga lume. Un numar nelimitat de clienti pot vedea si rasfoi cataloagele dvs. in orice moment. O buna abordare a tehnicilor de web design si web marketing poate aduce avantaje maxime pentru afacerea dumneavoastra, iar pentru clienti, toate acestea inseamni comoditate si o servire mai buni.

Fiecare proiect al SC CIA SA este unic, respectand normele si legile drepturilor de autor. Dupa stabilirea target -ului (clientelei) si evaluarea cerintelor, programatorii nostri trec la procesul analiza a problemei in vederea oferirii celor mai bune servicii dv si afacerii dv. Echipa noastra creaza pentru fiecare client multiple variante de web design, urmand ca potentialul client sa aleaga varianta cea mai potrivita pentru afacerea sa. Dupa ce web design -ul grafic este gata, se trece la procesul de optimizare pentru motoarele de cautare. Prin procesul de optimizare site-ul este pregatit ca sa fie indexat mai bine de principalele motoare de cautare .

De-a lungul anilor firma SC CIA SA a realizat un numar important de proiecte care au necesitat servicii de web design, optimizare, promovare respectiv gazduire. Pentru a va convinge de capacitatea si profesionalismul echipei noastre, va invitam sa consultati portofoliul firmei, sa luati legatura si sa cereti referiri clientilor nostri.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa solicitati o lista de preturi.